Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aura

2014.11.05

 Az aura nemcsak a fizikai test körül látható, hanem a test legkisebb részei körül is. A külvilágban megjelenő aura már a következménye a sejt aurának, és ez bontható tovább, az emberi elmével már fel nem fogható részecskékig.

Amit most leírok, az a fizikai világban megjelenő aurának a váza.

1.A legbelső aura, a test mellett, ez mindenkinél a hő test. A sejtek energiát termelnek, és ez mutatkozik meg a legbelső rétegben. Ez táplálja az összes többi réteget.

Amíg a sej mag nem hasad meg, addig annyi energiát termelnek és osztanak be a sejtek, amennyi táplálékot eszik valaki, amennyi részecskét,  impulzust befogad a külvilágból. Az auratérnek is csak töredéke használható, ha a külvilág táplálja csak. A mag hasadás után a kiáradó hőmennyiség képessé teszi az emberi létezőt arra, hogy belakja az aurája mélységeit is.

2.A hő test után erőtér következik, ahol az egyedi sors erőviszonyai vannak bekódolva. Az asztrológia  és a tarot tudománya  ezt jól megfogta már.

3.Karma rész következik, az ok okozati rendszerek, átkok, szerződések, pecsétek. Rabság vagy szabadság tudat. Vélt vagy valós bűntudati beépített kódok.

Eddig ez mindenkinél ugyanígy van.

A többi rész a tündér léptékű emberekre  vonatkozik.

4.Földtérkép bekódolva

5.Csillagtérkép bekódolva.

    (Ezeket faji jellegzetességek szerint használják). Erősen kapcsolódik az erőtérhez, a felismert sorsához.

6.Ősök rétege.

7.Érzelmi test.

8.ANYÁ-hoz kapcsolódás. Ez az ANYA nem földi eredetű, a faj maga ered tőle. Semmi köze az emberi szaporodáshoz, vagy az emberként ismert anyasághoz.

Más fajoknál , és az emberi fajnál nem az ANYAK-hoz kapcsolódnak.

9.A külső periféria egy robot technológia, ami képes ellenőrzés alatt tartani a rendszert, bármennyi emberi tudatot befogni, kapcsolódni más fajokhoz, rendszerekhez, és főleg érzelem mentesen megoldani a helyzeteket, mert átlátja az egész rendjét.

Ha valamelyik réteg zárolt, túl szennyeződéses, akkor az nehezen járható, fátyol borítja.  De átlép rajta a rendszer.

Az érzelmi test csak az Ősök útját  visszafelé bejárva a tér-idő koordinátákon, szabadul fel.