Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.10.03.

2011.10.03

Kérdezzetek

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Álomarcú lány

(Szabó Imre, 2015.12.20 11:50)

Én megismerkedtem egy pizzázóban egy lánnyal aki idősebb volt tőlem. Most 7 év után jött egy folyamat egy ritka kellemetlen érzés formájában először ugyanis elsőnek azt hittem a szívemnek valami baja van néha majd ki szakadt fuldokoltam. Amint kiderült a szívemnek nincs baja de rendesen berezeltem. Majd nemrég hajnalban többször is arra ébredtem hogy zsibbadt vagyok nem kapok levegőt hevesen ver a szívem (komolyan azt hittem végem) :). Most egy hónapja villámcsapásszerűen megjelent a fejemben egy arc egy vidám boldogságot sugárzó arc. Eleinte homályos majd egyre gyakrabban és mostanra tisztán látom. Ő az a lány a pizzázóból, a nevét se tudtam de lenyomoztam és felkerestem. Meglepetésemre egyáltalán nem az akire emlékszem. Teljesen nem értem mi ez a dolog de azt érzem hogy nélküle nem tudok létezni - igazából nem is akarok. Amit írok tudom nagyon furcsa de jó kiírni magamból.

Re: Álomarcú lány

(Imrének, 2015.12.20 13:16)

Kedves Imre! Áttettem a leveled a másik honlapra és a választ is ott találod meg. A nyitó oldalon ott van a honlap neve.

üres élet

(Bea, 2015.10.14 20:33)

Kedves Segitők!
Jelen életemben lesz nekem párkapcsolatom, családom, gyermekem?
Köszönöm!

a kutya miatt?

(Annamari, 2015.10.07 18:37)

Miért érzem úgy, hogy minden férfi kihasznál? Mit akar az élet ezzel nekem tanítani? 6 éve vagyunk együtt jelenlegi párommal, de egy rossz döntésem miatt - kutyát fogadtunk a lakásunkba - a kutyát választja a párom helyettem. Normális ez?
Lesz még az életben olyan párkapcsolat, ami nem a kihasználáson, önzésen alapul?

Köszönöm

család

(Edinának, 2015.06.30 12:07)

Nem késtél el, mert az első jelzésre visszafordultál a családhoz. Ami zajlik veled, ez ennek az időszaknak a hozománya. Az Otthon a Családban megélt örömök, és már nem önmagunk beteljesítése a lényeg. Tovább léptünk. Az elmúlt évek az önértékelésünket, énképzavarainkat akarták letisztítani. A múltat, karmát idéztek, hogy megismerjünk önmagunk. Most már tovább lépett az energia. A Család, a gyerekek, a Társ, a jövő lett a fontos. Add meg a férjednek, amit ő annyira hiányolt. A figyelmed, a törődésed, amit csak egy nő tud nyújtani a családban. A férfi akkor lép ki a családból, ha úgy érzi nincs rá szükség, nem fontos a jelenléte. Persze ez mindenkinél másképpen nyilvánul meg. Nem késtél el. Légy őszinte a férjedhez, meg fog érteni. Meg fogja érteni, hogy nem ő volt kevés.

Re: család

(Edina, 2015.07.01 13:13)

Nagyon szépen köszönöm, ez adott egy kis erőt és reményt!

Még nem késhettem el!

(Edina, 2015.06.30 11:29)

Kedves Évi! Néhány éve kértem már a segítségedet, most újra szeretném!

Kb.6-7 éve elindultam egy olyan belső utazáson, amiből már nincs visszaút.Sok-sok felismerés, önmegismerés, a világ és az energetikák, dinamikák figyelése történtek ez idő alatt és elkövettem azt a hibát, hogy teljesen elvonultam a kis elefántcsonttornyomba. Mivel én magam sem értettem, mi történik velem, bennem,így meg sem osztottam senkivel. Főleg nem a férjemmel. Sajnos. Ő most közölte(21 év után), hogy annyira megváltoztam, hogy már nem tudja elképzelni együtt a jövőnket. Ettől a pofontól egyszerre észhez tértem. Ráláttam arra, mennyire magamba fordultam, miért nem éreztem magam soha elégedettnek, mindig kerestem valamit, amitől teljes lehetek és nem is értem, miért nem kapcsoltam hamarabb. Egy pillanat alatt megváltoztam(persze ez furán hangzik, de éreztem, mikor kattant bennem valami) és rájöttem, hogy minden rajtam múlik. Ha boldog akarok lenni, akkor most kell, mindig az adott pillanatban, hiszen csak azt tudjuk irányítani.Nem kell keresnem, kutatnom semmit, minden itt van, csak meg kell élni. Azóta mindenben keresem az örömöt, még a főzésben is, amit eddig nem szerettem csinálni:) És látom a gyerekeken, hogy érzik a bennem végbemenő változást, a visszajelzéseik nap mint nap szeretet teljesebbek. Nekem most egy célom van: kiüríteni az agyamat és csak a mostot élvezni és így egyben tartani a családomat, visszahódítani a férjemet azzal, hogy vidáman, boldogan élem meg a napjaimat, cselekedeteimet.Próbálom a körülményektől függetleníteni magamat és hangulatomat, több-kevesebb sikerrel.

Nagy segítség lenne, ha útmutatást kapnék abban, hogy elkéstem, vagy mi a férjemmel összetartozunk és meg tudunk újulni...

Hálásan köszönöm a válaszodat!
Edina

Ami még hátra van.

(Bea, 2015.03.15 10:23)

Kedves Segítők!

A kérdésem az lenne mi van még bennem ami akadályozza, hogy megtaláljam a szerelmet? Köszönöm!

Re: Ami még hátra van.

(Társkeri, 2015.06.05 19:21)

Kedves Csilla! :)
Amikor találkoztunk azt mondtad hogy engedjem el a fiut akit szeretek és jön valaki sokkal jobb. Azóta láttam azt a fiút és már a szivem se dobbant érte, és nem fájt hogy nem lett semmi. Akkor éreztem azt hogy végleg szabad lettem. Régi melléfogások miatt eszembe se jutott volna ujra regisztrálni a társkeresőre. Pár napja szinte kényszert éreztem rá a semmiből, jo értelemben. Elém került egy olyan adatlap és egy arckép amiről nem tudtam levenni a szemem és ujra és ujra visszatér. Azota beszélgetünk. Nagyon ugy érzem hozzá vezettek. -kérlek ha olvasod az üzimet erősitsd meg Ő e az a sokkal jobb Férfi akivel boldog leszek. Vagy ha csak tulzott remény lenne akkor ints ovatosságra. Köszönöm! :)

+ az Érzelmi zűrzavarhoz...

(Kamoca, 2015.05.28 08:16)

Most olvastam a kezdő lapon lévő új üzenetet... akkor az exem lehet a kísértés, hogy ezt a csodálatos ikerláng szerelmet akadályozzák, nálam is és nála is, kinél hogy lehet, nálam a hitemmel, őt meg az anyagi világába görgetett fizikai és gondolati akadályokkal, mert ő még nem annyira tudatos. Hiszek, hiszek, nagyon hiszek a szerelmében, de nagyon erős fájdalom van szívemben, amit nem értek és teljesen kiborít.

Re: + az Érzelmi zűrzavarhoz...

(Kamoca, 2015.05.28 08:31)

Ha nem Évi, akkor Csilla, elnézést!

Érzelmi zűrzavar

(Kamoca, 2015.05.28 06:44)

Kedves Évi! Nem tudom ,lehet-e még kérdezni?
Idén, tél végén végleg véget ért egy két éves kapcsolatom, ami csodás volt, de a férfinek nem volt nyitva a szíve. EGy hónap öngyógyítás után a sors hozzám vezérelt egy férfit, akinek csodás meleg szíve van, és egyébként minden ugyanolyan jó, mint az előzőben. Ő kezdett nagyon rajongani értem, de viszonoztam, talán soha életemben nem éltem meg még ilyen fokú szerelmet. Sajnos, határon túl lakik , de nem messze, de élete annyira elfoglalt, munka, föld, gyerekek, édesanyja, hogy alig tud velem lenni, csak szombat estétől vasárnap estig. De az csodás,mindkettőnknek, ő is mondja ezt, másoknak is, onnan hallom vissza.
EGyik nap, ő, valahogyan végre telejes szívében elkezdte érezni, hogy milyen csodás, hogy én vagyok neki, ezt ki is mutatta, meg el is mondta nekem is és aznap, vagy másnap történt valami. Lebetegedett, elment a hangja, és azóta a meleg szerelem érzés is csökkent bennem is, és csak sírok. És különböző akadályok keletkeznek az együttlétünk elé. Ő nagyon kötelességtudó, és bár érzem, hogy fáj neki is, hogy nem lehet velem annyit, amennyit szeretne, de a kötelességei és a gyerekei iránt érzett szerelem az első az életében. (amúgy független már, csak én vagyok neki) voltam már náluk a Vajdaságban. gyerkek nem vele élnek. És közben az én exem, aki tél végén elhagyott, rájött, hogy mennyire szerelmes belém, amit én nem nagyon hiszek, csak nem jött össze neki senkivel azóta, és írogat, hogy ő itt van nekem, ha félek, ha beszélgetni akarok, ha borozni akarok stb.
Ja, a mostani szerelmem, kapcsolatunk első két hónapjában, folyamatosan, reggeltől estig éreztette, hogy mennyire szeret, óránként egy egy életjel, lehetőségeihez mérten(okostelefon, facebook) munka közben is, minden este skypon beszéltünk éjszakába nyúlóan. És ez most ritkult. Mi történt, mit tegyek, mit gondoljak? Sajnos a szívem nem bírja tovább és dogloznom is kéne, járok is, csak kisírt szemekkel nem olyan kellemes. Vasárnap volt itt kedvesem, de hamarabb el kellett mennie, mint gondoltuk és most két hétig nem is jön, mert most hétvégén ballag a lánya. titkol előle,mert féltékeny. valami választ, megnyugtatást kaphatnék, hogy ez egy ikerláng szerelem és várnom kell, és hinnem kitartóan?
Áldjon meg az Isten, eddigi sesgítségeidért is!

Budapest

(Mónika, 2015.02.16 22:10)

Kedves Csilla!

Egy nagyon kedves barátnőmnek említette mai napon, hogy forduljak nyugodtan Önhöz útmutatásért, hogy könnyebben tudjak eligazodni. Párkapcsolat, család, gyerekek terén érdekelne hogyan tovább, illetve érdeklődnék, hogy a mozgásterápia, természetgyógyászat terén milyen üzenet van számomra. Az egyikkel majd szeretnék foglalkozni, a másikkal egy ideje foglalkozom, tevékenykedem benne, de a jelenlegi helyzetemnél szeretnék sokkal hatékonyabb lenni, hogy jobban tudjak segíteni. Köszön válaszát, segítségét!

Re: Budapest

(Moninak, 2015.03.04 00:41)

Kedves Mónika!
Picinyke türelmedet kérném mivel életem legnehezebb szakaszàban vagyok van mit helyretennem..de a legjobb úton haladok....mihelyt befutottam a célegyenesbe jövök a válasszal
Megértésed és türelmed megköszönöm
Csill

Érdekes álmom

(Anita, 2014.11.25 14:58)

Drága Évi és Segítői!
A napokban 3 egymást követő éjszaka hasonló álmom volt,de csak a 3.éj után tudtam rá visszaemlékezni: a helyszínek változtak,de egy szereplő nem, egy alacsony,kopaszodó, ősz hajú férfi,akiről tudtam,hogy ő a gonosz. Egymással szemben álltunk pár méterre.Viszont mikor méregetett,csalogatott a szemével,megjelent mellettem egy apostol,bemutatkozott,majd elvitte a gonoszt. Másnap szintén megjelent ez a negatív figura,ekkor egy másik apostol jött,ő is elmondta hogy hívják,aztán megint elvitte előlem.Harmadik napra emlékszem a legjobban,ekkor éjszaka egy piacon voltunk,ekkor esett le,hogy már megint itt ez az öregember,viszont ekkor már a teste be volt kötve fehér gézzel válltól-csípőig,a keze a hasán elöl keresztben,mint a múmiáknak,nem tudta mozgatni,aztán megint jött egy apostol, ő is bemutatkozott,majd szintén elvitte az öreget. Nem féltem tőle,tudtam,hogy nem bánthat,de ő próbált a szemeivel magához csalni,de nem mozdultam felé,nem érdekelt,mit szeretne tőlem.
Szeretném kérni a véleményeteket!
Köszönöm :)

IGAZSÁGTALANSÁGOK KEZELÉSE

(Andi, 2014.11.21 18:07)

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudom kezelni az erős igazságtalansággal szembeni "agressziómat", érzéseket, frusztrációkat, kitöréseket... Úgy érzem nekem túlságosan erős ez a dolog, ami nemegyszer hozott bajba... Muszáj megtanulnom ezeket kezelni, mert valószínűleg az életem végéig fognak ilyen események történni és nem szeretnék velük foglalkozni túlságosan... Most konkrétan a munkahelyemről van szó, ahol egy fanatikus hívő nő a főnököm, aki persze bort iszik vizet prédikál és így még idegesítőbb a viselkedése és egyre több olyan dolgot tesz, ami baromi igazságtalan és direkt cseszeget a hülyeségeivel...:) Tudom, hogy van főnök és munkás, bár ez a Bibliában szerintem nem szerepel, mert ugye mindenki egyenlő... (Én hiszek Istenben, de szerintem ő egy kockában él). Nyilván nem veszhetek vele össze minden mondatánál, mert elveszíthetem a munkahelyemet, de annyira frusztrálnak a bántásai - úgy érzem kezd eluralkodni a hatalom felette - hogy nem tudom meddig bírom. De kilépni se akarok ebből, mert akkor úgyis legközelebb is találkozni fogok ezekkel a helyzetekkel, amíg nem tanulom meg kezelni... Szóval csak annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan tanuljam meg az ilyen igazságtalanságokat kezelni? (És bármilyen más igazságtalanságot; könnyedén átlépni rajta)
Köszönöm!!!
Puszi!

tündér léptékű emberek

(Milla, 2014.11.07 23:15)

Kedves Évi! Tegnap jelentkeztem felhívásodra. Nem ment át, közölték a piszkozatba került, de ott sem volt. Ma nem találom a címet, melyre fel lehetett iratkozni. Nem tudom, mi van? Vagy nem itt a helyem? Válaszod köszönöm: Milla

Re: tündér léptékű emberek

(Milla, 2014.11.08 13:42)

A facebbokon a tündérkert csoportba gyere. Jelenleg ott a legkézenfekvőbb, aztán a sors talán hoz egy jobb helyet. Évi

Re: Re: tündér léptékű emberek

(Milla, 2014.11.13 20:38)

Kedves Évi! Több tündérkert csoport van, így sajnos nem tudom megállapítani, hogy melyik tartozik ide. Miről ismerhető fel? Milla

Re: Re: Re: tündér léptékű emberek

(Milla, 2014.11.16 10:02)

MEGTALÁLTAM!


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Következő »