Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.06.24.

2009.06.24

Gyermekeim, az Anyaként szólok hozzátok.

Figyeljétek szavam, mert elhangzásakor megtörténik a folyamat, mely megkönnyíti létezésetek a jelenpontban. Fizikai testetek szimbiózisban él a Földdel, ki Anyaként gondozza, táplálja és hordozza. Vér a véréből és Test a testéből. A fizikai test úgy lett kialakítva, hogy a Föld rezgése életben tartja, amíg a Szellem el nem szakítja a köteléket. A Föld szívéből egy szál indul el az Ember szívéig, és az élet folyamán ez a szál szállítja az információt oda-vissza. A szál tisztaságát és erejét megmutatja az ember által élt élet minősége. A szívből az információ az agyba kerül, ahonnan elterjed az egész fizikai testbe. Ez a rendszer, az Univerzum mintájára készült.

Földanya testét pusztítjátok, szívét marcangoljátok, ezért a fájdalmai már az egekig érnek, s a szívéből törnek elő. Teste kelésekkel teli. Ha lenne rá szemetek, önmagatokon láthatnátok szenvedése jeleit.

Töltsétek fel Aranyfénnyel a Földszív és az Ember szív közötti szálat. Küldjetek szeretetet Földanyának, enyhítsétek szenvedését, hogy Ő is enyhíthesse a ti szenvedéseiteket. Sok Földszellemiség született közétek , kik teste kerülve nehezen ismerik fel Földhöz való viszonyuk, mert ember léptékben a Föld mélye még a pokol és túlvilág képeivel azonosul.  Ők most az égre törnek , feledvén Otthonuk, hogy elszakadt szálaikat visszaépítsék Égi Atyjukhoz. Sok szellemiség Égi Atyjától indult el a fizikai testbe, ők nehezen eresztenek gyökereket befogadó Anyjuk felé.  Most ismét testbe léptek a köztes lét, az ég és föld közt lakozó szellemiségek , hogy összekössék fizikai testben a lent mélységét, a fönt magasságával.

Ha imádkoztok, ha kértek, ha dolgoztok egymásért és magatokért, kérjétek mindig Földanyát és a Teremtő Atyát együtt, mert csak az Ő harmóniájukban tudtok Életre kelni a fizikai testben. Nagyon kevesen ismerik közületek az Életet.

Mostanra sokatokban helyreállt és kiegyenlítődött a négy elem harmóniája. Erre épül rá az ötödik elem, az Élet, mely magával hozza a Boldogságot.

Az Élet, amikor félelmek nélkül cselekedtek az Univerzális Törvények szerint.

Az Ember mindig a magasba tör, és elfelejti tisztelni , gondozni és szeretni az őt tápláló Földanyát. Ha az Anya boldogtalan, gyermeke is azzá válik. Ha a gyermek boldogtalan, igaz lelkű anyja is szenved.

Ha sír a Föld, gyermeke lelke is borongós, s ha kisüt a Nap, és mosolyog a Föld ezer színű pompával, a gyermek lelke is kivirul.  Küldjetek szívetekből szeretet a Föld szívébe, s a szálat erősítsétek, tisztítsátok, gondozzátok.   E szál ereje juttat el benneteket Égi Atyátok trónusához. Sámán dobjaitok dobbanása a Föld szívverése. Olyankor eggyé váltok, és utaztok a szívdobbanás rezgésével Égi Atyátokhoz, mert a hozzá vezető út is a szívetekből indul.

Ha az üzenetet értettétek szívetekben, akkor tanítsátok , tegyétek , és a leszakadt lelkeknek szó nélkül mutassatok utat.

Áldás legyen rajtatok, és szívetek minden rezdülésén.