Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.02.23.

2010.02.23

A mai nap felhívjuk a figyelmetek a belső tisztítás fontosságára. Az éjjel sok régmúlt emlék nyomaték

szabad utat kaphatott bennetek. Az ember a gyomrában tartja saját poklát. Oda nyel  be mindent,  ott tartogatja, emésztgeti, vagy testébe eltárolja, mivel még nem megoldható a szellemisége számára.  Születésekor már eleve ott rejteget régről hozott negatív emlékmintákat.

Ember számítása szerint már egy éve hogy elkezdődött a tisztogató folyamat az ember rendszerében, és a Föld rendszerében. Ezzel természetesen együtt jár a családok, vérvonalak, népek, közösségek együtt tisztulása is.

Az elmúlt év vége még a hátatokon elrejtett vérvonal minták felszabadításáról szólt. Szülői örökségekről, elhunytaitok energiamintáinak felszabadításáról. Értékrendetek kincsestárának felnyitásáról. Mindenki maga szintje szerint dolgozott, tudatosan, vagy tudattalanul.

Most a torok, gyomor, tüdő és szív negatív energiamintái szabadulnak fel. Ez sok indulatot, nehéz gondolatot szabadíthat fel bennetek.

Sokszor nem is értitek, honnan ez a sok álom, gyors és nehéz történés, csodaszerű megoldások.

Ezek már az ősi múlt hagyatékai, mik rávetültek ezen életetekre.

Mit kiálmodtok, az el is távozik belőletek. Mely indulatot hagytok feljönni és megélni, az meg is oldódik most. Hogy többé ne térjen vissza. Vagy sokkal gyengébb formában.

Ha túl sok bennetek a fizikai és lelki tünet, akkor tisztítsátok önmagatok.

A testetek gyógynövényekből készült teával,  a lelketek a tavasz várásával. 

És most történjen egy tisztítás a rendszeretekben.

 Lazítsátok fel testetek lelketek, és engedjétek át magatok a négy ősi elem tisztító energiáinak.

Alulról a Földanya felől fehér fényű tisztító Tűz lép be a rendszeretekbe, és körbeveszi testetek, ameddig csak szükségetek van rá.  Purgatórium tüzének megváltó és felszabadító tüze ez.

Engedjétek , hogy átjárja testetek és kiégessen belőletek minden olyan energia mintát, mely már nem szolgál benneteket.

Bal oldalatok felől belép rendszeretekbe a Víz energiája.  Az óramutató járásával ellenkező irányú örvényléssel dolgozik. Tudjatok róla, hogy ez a víz Keresztelő Szentvíz, melynek energiája megegyezik Jézus keresztelésekor használ Víz erejével, és energetikai mintájával.

Átmossa rendszereteket, és magával viszi a Tűz által felszabadított negatív programokat.

Most jobb oldalatok felől belép rendszeretekbe a Szél energiája. A Szél mely a Teremtő leheletéből támadt , és az Ő tudását hozza el számotokra.  Engedjétek, hogy átjárja rendszeretek, és kitágítsa látásmódotok, hisz olyan  információkat hoz el Nektek, mellyel képesek lesztek máshogy látni az Életet.

És most felülről megkoronáz benneteket a Teremtő Mindentudásának Szeretete, mely közvetlen csatornát nyit Őhozzá.

Ha mindennek erejét szívetekben,  lelketekben megéreztétek, akkor a Földanya pecsétje kerül új rendszeretekre.  Mindegyikőtök más és más pecsétet kap.

A tisztítás egészen addig történik , amíg a pecsét fel nem kerül.

A tisztítás után erőteljesebbé válhatnak kellemetlen folyamatok bennetek, de szinte órák alatt túlléphettek rajta, ha tudatosan tudjátok, hogy ezek a régi programok feltörései, és utolsó próbálkozásai.

Áldás kísérje munkátokat .