Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.04.27.

2010.04.27

Világotok az Átalakulás idején sok fájdalmas megmérettetést hord magában. Megmérettetést azért, hogy rájöjjetek, hogy milyen hibás mechanizmust működtettek még körbe körbe magatok körül. Ezzel nemcsak magatokat fogva kötelékbe, hanem a körülöttetek létezőket is megállítjátok.

Sokatok időkorlátot hord magába kódolva, tehát hiába is lépne tovább, de nem tud. Az események összességének kell változnia bizonyos irányba ahhoz, hogy az időkód kioldódjon. Azt gondoljátok most, hogy ez igazságtalan.

Pedig tudjátok, hogy közös tudattal léteztek Világotokban, melynek törvényszerűsége az együtt való haladás. Egy rendszeren belül minden összetartozik, mint ahogy a rendszer egy nagyobb rendszer tagja.

Hogy hol is tartotok az átalakulásban? Miért is áll most minden?

A Halál Angyalának lebontó mechanizmusa dolgozik még mindig világotokban. Sok nem működő rendszert kell még lebontania minden szinten, mielőtt az Élet Angyala elkezdheti építő munkáját, új lendületet adva az Átalakulásnak.

Nehéz álmok, szívdobogások, tisztulási jelenségek, szemproblémák jelenhetnek meg testi szinten.

A fizikai test hátsó szívcsakra kimenete forró vagy jéghideg energiákat érzékelhet. Ezek az energiák a lekötött blokkok feltörésére szolgálnak. Az álmok az újbóli megélésére  valami  régi bekötött érzelemnek, vagy próbatételekre, megmérettetésekre  szolgálnak. Máshogy döntések lehetőségét adják az embernek.

A szemproblémák a fájdalom általi tisztulás kísérői, a megtört és máshogy látás eredményei.

Sokan elhaláloznak, mert a test és a lélek nem tud akkorát változni, mint amekkorát a becsatlakozni vágyó szellemiség szeretne.

Ne feledjétek: 

Az indulatnál sokkal jobb, a megértő figyelem.  A félelemnél a megoldó bevállalás.

A veszekedésnél a békesség. 

Nincs miért gyűlölködni, háborúzni, mert ez mind az ember saját gyengesége. A fájdalom és a félelem hosszú játszmák értelmetlen indulata, ami csak tönkretesz mindent.  Miért okozol magadnak is rossz perceket  csak azért,  hogy kiabálhass, amikor az nem old meg semmit, és téged is csak tönkretesz. Világotokban most minden képessé válik megoldódni, ha hagyjátok. Ne feszítsétek be az energiáitokat egy magától lebomló és újjáépülő rendszerbe. Minden megmutatja magát, ha van rá szemetek.

Más látású szemetek, mint eddig.

Az Atya és Anya egyik gyermekét sem hagyja cserben. Kedves számára mindegyik.

Az elkövetkező hónap közepe tájékán már az újraformálódás is megmutatja magát. Új Szél kezd fújni rendszeretekben, felfrissítvén az elfáradt testeket és lelkeket.