Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ami Most történik...

2011.10.15

Felhívás a ti világotok  - ha így akarjátok látni - akkor a jövőjéből.

 Az elmúlt évek történései, amelyek mögöttetek vannak, sok sok lehetőséget hoztak el számotokra, hogy egy együttes játékokban megváltoztathassátok saját sorsotok, saját világotok, végre felnőjetek, és kezetekbe vegyétek saját sorsotok irányítását. Sok öreg lélek van közöttetek, akik már a kezdetektől vissza vissza térnek az időben, hogy változtassanak a történések sodrásán. Az ő fájdalmaik és küzdelmeik ezen időszakban mérhetetlenül nagyok voltak, mert visszalépniük a lefátyolozott világba, fiatal és felelőtlen lelkű szülők mellé,  felelőtlen lelkű társak mellé, szegénységbe és árvaságba, hogy saját lelkük fényével fényezzék át a reménytelennek tűnő helyzeteket, és saját erejükből emeljék át a korszakon az emberiséget, hogy uralom alá többet ne kerülhessen. Ők voltak azok, akik korszakokon keresztül nem tértek át a fénybe, hanem várakoztak, hogy sűrű anyagba ereszkedhessenek, ha szükségszerűvé válik.

Nos, hozzatok döntéseket lelketek mélyéről. Maradtok még segíteni, átalakítani ezt a világot?

Akik nem bírták a nehézségeket, és megtört a gerincük a nehézségektől, nekik be kell várniuk a következő felemelkedési hullámokat. Aki elbukott a hatalom csábító lehetőségeitől, ők is maradnak, hogy megértsék, hogy nem a saját hatalmuk íze adja az erőt, amelyre mindig is vágytak.

Könnyű a léleknek eladni magát, és a hatalmat az elesetteken gyakorolni. Ebben nincs sem dicsőség, sem erő. Az Erő azoknál van, akik csendesen és biztosan állnak a fiatal lelkek előtt, és óvják őket a névtelenség álarcában.

Mind a Fény Erői, mind a sötétség erői próbát tesznek Most az emberiségen ebben a világban. Különösen a teljesen meg nem ébredt, nagy erővel bíró öreg lelkek vannak kitéve  sok veszélynek.

Azok akiknek teste megtört a nehézségek idején, de lelkük hite mindig erős volt, őket minden pillanatban segítik, hogy testük bírja el a változásokat, amely megemelkedésükkel jár. Égető , tüzes érzések jelenhetnek meg, főleg a talp, lábfej részeken. A gerinc mentén jéghideg érzet jelenhet meg. A fej , a nyak fájdalmai, merevsége mind a régi minták távozásának a jelei. Nőknél a petefészkek fájdalmai jelenhetnek meg. Püffedt has, nehéz emésztés, étvágytalanság jelenhet meg.

A testnek ezentúl már nem lesz szüksége a nehéz állati eredetű étkekre, hogy megtartsa 3 dimenziós sűrűségét. A test változása nemsokára nyilvánvalóvá válik. Ami eddig visszatartó erőként, nehézségként  jelent meg a már  évek óta felemelkedni kész lelkeknek, az most megváltoztatható. Nem kell már visszahúzó erő, ami olyan energiák felvételét tette szükségessé, ami elnehezitette a testet,  mert a tér kitágul, és a ritkább sűrűségű test sem tűnik el a látótérből. Akik évek óta készek már a továbblépésre, ők maradtak és beléptek lemaradt társaik mellé, hogy magukkal sodorják őket a saját energia szintűkre, hogy a megfelelő időben együtt csatlakozzanak a KristályRács egy magasabb szintjéhez sokkal nagyobb erővel hatva, mintha külön külön tették volna meg.  

Nos, az Idő elérkezett a ti világotokban is. A lelkek szétosztása a KristályRács különböző oktávjaiba elkezdődött. Az átrendeződés szintek között még a következő évben tartani fog, a legmagasabb szint meghúzása viszont most történik. Adott számú lélek ugyanazon a hangon megzendülve húzza meg az emberiség által jelenleg elérhető legmagasabb szintet. A Krisztusi Család Megváltói létezése ez év végéig lejár, az Ő szabad alkotó erejük fogja felvirágoztatni a Szabad Ember lakhelyét.

Nehéz, de felszabadító idők következnek rátok. A passzív , félelmeikből kilépni képtelen lelkek döntések elé kényszerülnek. Felemelkedhetnek test nélkül, vagy akár letehetik félelmeiket órák alatt egy egyszerű megérté végett.

A jólét, a hazug világ mesterei pedig leáldozó energiafolyamba lépnek. Saját hazug világuk fogja felemészteni vágytesteik hazug képeit, amíg rá nem ébrednek saját lelkük mibenlétére.

Hitet tennetek nem késő. Aki a felemelkedés első hullámában nem lép, ő sem marad le, csupán időt kap, mely az ő érdeke, hisz nem mindegy, hogy a KristályRács melyik szintjén kezdi meg a következő időszakot.

Gondoljátok át ezen életetek. Minden benne van, mit magatokról, létezéseitekről tudnotok kell.

MINDEN BENNE VAN.