Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kapcsolat

2013.07.27

 2013.07.27.

A Kapcsolat lassanként helyreáll a Valóság és tükrözött világok közt. Szíriusz bolygó Nappal való együtt állása kiélesítette a Kapcsolatot, amely már megállíthatatlanul és visszafordíthatatlanul megfordítja a türközött világot, és az Eredet világához hasonlatossá teszi. Világotok ez idáig a Szíriusz bolygón keresztül tudott kapcsolatba lépni az Eredettel, a Valósággal, ahol azok az Ősök élnek, akiket ti oly sok néven hívtok. Felsőbb Én, Őrangyal és sorolhatnánk még, hogy miképpen tartottátok meg belső világotokban a kapcsolódást az Ősökhöz. Aki világotokban levetette testét, ő a Rend szerint a Szíriusz bolygón lévő kórháztérből tudott átlépni vagy az Otthonba a fekete lyukon keresztül, vagy pedig más világokba, kinek hogyan történt a lélekformálása. A fekete lyuk túloldala éppen olyan, mint a ti általatok ismert világ. A Valóság terében az emlékezet élő, átfogó rendszert alkot. A  Valós Énetek pedig tökéletesen rálát a ti világotokra, és átlátja saját világait. Ott mindenki azt teszi, ami az ő sajátossága. Az idő másképpen folyik, a megélések az emberi agy számára jelenleg még megfoghatatlanok.

Amire felhívjuk a figyelmetek. Földi idő szerint Június 22-én a Kapcsolat helyrehozása elkezdődött azok felé, akiknek dolguk van általa. A Kapcsolat észlelhető volt sok alvás, zavartság, fejfájás, szédülés vagy memória kiesés által. Mivel eltérő rendszereitek vannak, mindenki másképpen élte meg. Csak azok számára volt tudatos és nyilvánvaló, akiknek eddig is közvetítő szerep jutott, vagy Hidat képeztek a világok közt.

És most szóljunk pár olyan dologról, amelyre fel kell hívnunk a figyelmetek. Az Eredet világaiban nemcsak olyan létezők élnek, akik a világotokat a nagy egész rendje felé fordítanák. Sok jó szándékú ember él a Földön, aki bábként működik még jelenleg is. Hírnökeitek egy része tudattalanul bár, de nem a saját eredendő lényéhez kapcsolódik, hanem réges régi kötések által csupán kiszolgálója és bábja egy olyan kasztnak, amely hatalmat, gyors megvilágosodást, azonnali gyógyító képességet ígér.

A Föld emberei mára elfáradtak, nagyon vágynak a csodára, a megkönnyebbülésre. És sajnos nem tudják, hogy egy csodatévő képességért, amelyet rövid idő alatt kaptak meg, hosszú hosszú időre rabláncra fűzik a lelküket. A Tudás , a képesség pénzért nem megvehető, ember által oda nem adható. Saját erőitekhez hozzájutni csak önismeret útján lehet, sorsotok összefüggésrendszerének felismerése által, és élethelyzetekből való tanulás útján. Akinek benne van a sorsában, hogy ebben az életében képessé válhat általánostól eltérő képességekre, ő pedig megtanulja saját helyzeteiből jól használni a képességeit, és ezek a helyzetek bizony nem irigylésre méltók. Komoly vizsgák, próbatételek, égi beavatások, amik bizony fájdalmasak előzik meg, és készítik fel a testet a lelket, hogy a Munka idején  már sziklaszilárdan álljon a helyén, ahová a sorsa szánta. Mindehhez még nagyon fontos a testi Én tisztelete. A fizikai test egy gyönyörű és érzékeny műszer, amely kincset ér minden világban. Óvjátok és szeressétek, mert tanít és vigyáz benneteket.

Hogy hogyan ne vétsetek már önmagatok sorsa ellen?

Legyetek figyelemmel. Ismeritek az Ószövetség és az Újszövetség közötti különbséget. Az egyik büntet, dogmákat ad, titkolódzik és öl, ha nem követik a rendjét. A másik pedig türelmes, elfogadásra és közösségi szolgálatra tanít. Nem titkolódzik, csak együttérzéssel és sorselfogadással tanít.

Minden olyan ember, aki sikert, pénz, dicsőséget ígér munka nélkül, azonnali csodát és gyógyulást anélkül, hogy tenned kellene érte, ő a lelked kéri cserébe mindezért és a sorsod feletti uralmat. És hogy átérezzed a felelősségét, a gyermekeid, unokád vérét is megfertőzi. Minden olyan energiaadás, amelyet néven neveznek, amihez hozzáfűznek mesterséges dolgokat és titkokat, amely nem természetesen belőletek, az eredetetekből fakadó, az egy pontra fűz fel benneteket, amelynek a forrása bár energiát biztosít számotokra, de cserébe elveszi a sorsotok. Hogy megbonyolítsuk számotokra ennek felismerését, azt is elmondjuk, hogy olyan emberek is beépültek ezekbe a rendszerekbe, akik bárha nem is tudják, de nem az általuk megnevezett forrást használják, hanem az Eredet forrását. Így tudtunk lelkeket átmenteni, hogy ne legyenek bábjai semmiféle hatalmi törekvésnek, vámpírmechanizmusnak.  Bár ezen mesterek számára kötelezővé tettük ennek felismerését.

Egy anya, ha hisz saját magában, akkor meggyógyíthatja saját gyermekét. De lehet másokat nem.

Ki mire született. Ezen kívül a gyógyítóknak megvan a sajátossága is. Ki a kezével, ki a hangjával, ki a lényével, a jelenlétével gyógyít. Ha másképpen teszi, az már nem gyógyítás.

Az elmúlt években egyértelmű jeleket kaptak a sorsuktól azok, akiknek első körben feladatuk van.  A ő sorsuk bonyolódott, változott. Önmagukról a kép tisztult. Mostantól pedig a Kapcsolódás révén útnak indítjuk őket. Új munka, új kapcsolatok, költözés, hírtelen ötletek, amik szikrát és lendületet kapnak. Tiszta kódú gyermekek fogannak és születnek meg. Az Ő szüleiknek lenni is hatalmas feladat. Az ő számukra be kell indítani egy tudatosabb , életszerűbb, természetesebb iskola rendszert. A csoport tudatosságokat , az önfenntartó rendszereket életre kell hívni, ezzel menteni a rászorulókat. Aki úgy érzi, hogy kötelékek tartják fogva, ő gondolja át, hogy ki nyerhet még belőle energiát, vagy egyáltalán kit is szolgál tudattalanul és jóhiszeműen. Egy kérdésetekre a válasz megjelenik gondolatban vagy netalán egy hirtelen telefon révén.  Amikor felszínre kerül egy ilyen kapcsolat, annak a hatása el is múlik, hisz megvilágítás alá került.

A szellemgyógyászat a Föld bizonyos helyein működött eddig, olyan emberek által, akik apáról fiúra adták a tudást, mondhatni a vérükben élt a Kapcsolat.  Mert a gyógyításhoz  szükséges a kapcsolat a kórháztérhez és a valóság világával. Ismerni kell az élet-halál rendjét, a vér jogán kell kapcsolódni a halál angyalaihoz, akik a változást képesek megadni. Ez eddig a Földnek csak pár pontján működött. Nos, új pontok tisztultak fel, és a Kárpát-medencében is kialakult egy gyógyító tér. Akinek gyógyulnia kell, eljuttatjuk őt erre a helyre. Természetesen kérhetitek is, hogy vezessen el a sorsotok a megfelelő időben erre a helyre, és elbírálás alá kerül, hogy mi okból történt a betegség, és megtett e minden tőle telhetőt a kérő, vagy még nem tiszteli eléggé a testét ahhoz, hogy része legyen egy ilyen gyógyulásban, és figyelmeztetéseket kap. 

Mert hisz minden kérésre megjön a válasz. Még ha nem is úgy, ahogy az ember várja.

Nos, nem ígérjük, és soha nem ígértük, hogy könnyű és  egyszerű a változás. Sokat kell figyelni magatokra és társaitokra. Tenni és cselekedni kell a változásokért, és ez sokszor ellentmond mindannak, amit eddig tanítottak nektek és elvártak tőletek.  Minden pillanatotok jelekből és üzenetekből áll. Ezt soha ne feledjétek.

Ahogy ti felszabadultok, tudatosabba lesztek,  a Mi világunk, a Valóság világai is megkönnyebbülnek, mert energiavesztésbe kerülnek azok a létezők, akik eddig a ti energiáitokból éltek. Amikor már nem kell nekünk ennyi felé ügyelni és figyelni, a Szem csak rátok irányul, akkor jöhet létre az azonnali Kapcsolat, amely egy állandó sodrás, ahol a vitorlás szabadon szárnyal a szabad széllel.