Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meditáció - párkapcsolat

2011.10.19

Vegyetek egy mély levegőt, és engedjétek le mélyen  a testetekben. Ahogy a levegőt mélyre engeditek, az energia úgy árad szét bennetek a levegővel együtt. Most fújjátok ki a levegőt és érezzétek, ahogy az energia minden pórusaitokon keresztül árad kifelé, és magával viszi a feszültséget belőletek.  Vegyetek újra egy mély levegőt és ez a levegő befelé fordítja most a figyelmetek. Figyeljétek a levegő útját, ahogy halad bennetek, figyelmetekkel haladjatok végig testetek minden porcikáján, érezzétek, ahogy a véretek halad az ereitekben és szállítja a levegőt ezerfelé.  Fújjátok ki a levegőt, és vele együtt minden feszültséget, minden nehézséget, amely benneteket valaha is ért, és őrzi még testetek a lenyomatát. Vegyetek újra egy mély levegőt, és ereszkedjetek vele együtt mélyen a belső világotokba. Itt senki és semmi nem férhet hozzátok, nem hathat rátok, ti vagytok urai saját magatoknak. Ez a munka értetek történik, és fejlődésetek szolgálja.

Most kérjétek a fény lovagjainak védelmét, hogy sem a belső világotokon keresztül, sem a külső világból semmilyen támadás ne érhessen benneteket.

A fény lovagok Mihály arkangyal seregei. Ha úgy érzitek szükséges még valakit magatok mellé hívni, akkor azt most tegyétek meg.

 

 

Helyezzétek tudatotok a szív teretekbe, amelyet mára már berendeztetek, és felfedtetek magatok előtt. Ma elkezdjük átalakítani ezt a teret, hogy végre Igaz otthont lelhessetek ebben a világban a magatok eredendő rendje szerint.

Lássatok magatok előtt egy hatalmas teret, ahol rengeteg fa és növény van, szökőkutak, ösvények, de az egész tér ennek ellenére számotokra jól átlátható. Az ösvények rendszere talán valamennyire egy labirintushoz hasonlítható, de mostanra már átlátjátok saját szív tereteket. Láttok diadalívet a téren, amelyre dicső tetteitek vannak feljegyezve. Láttok obeliszket, amelyre neveitek és rangjaitok vannak feljegyezve. A tér szélein láthattok le és felmenő lépcsőket.

Most egy olyan helyet keressetek szív teretekben, ahol egy lépcsős piramis van. A piramisnak 7 lépcsőfoka van. A 7. szinten pedig egy lapos teret láthattok. Menjetek fel a piramis tetejére, helyezzetek el kettő darab számotokra kényelmes ülőhelyet. Lehet trón, párna, bármi, ami a ti kényelmeteket szolgálja. Üljetek le az egyik ülőhelyre, nézzetek végig a hatalmas téren, gyönyörködjetek az építményekben, amit láttok.

Ahogy szertenéztek és szivetek örül a látványnak, úgy lassan mondjátok ki magatokban:

-Megtalálom a helyemet az életben és a világban, boldogságot , értelmet találok ezen létezésemben.

Most minden csakrátokból meg kell hívnotok azon női és férfi aspektusokat, akik ahhoz a világhoz csatlakoznak, amelyek táplálják csakráitokat.

Most figyeljetek gyökér csakrátokra.  Kérjétek az ide csatlakozó, tápláló energiát hordozó   énjeiteket, hogy lépjenek elétek. Hívjatok elő egy női és egy férfi aspektust. Ők hordják azokat az energiákat, amelyeket a vérvonalatokon kaptatok örökségül. Nézzétek meg, hogy milyen indulatok feszülnek közöttük. Mit képvisel számotokra a női alak, és mit a férfi?

Képesek egymást kiegészíteni, egymásra szeretettel nézni? Képesek neked önmagukból olyan szeretet energiát adni, amelyre ti biztonsággal számíthattok?

Nézzetek rájuk a megbocsájtás erejével, és mondjátok el nekik, ha ők végre egymás felé fordulnak, figyelnek egymásra, és az erejüket összeadják, akkor te, az ő szeretett és féltett gyermekük végre megkapja azt a tápláló erőt, amelyre alapozva végre meglelhetitek sajátbiztonságotok egy kapcsolatban, vagy ráébredhetek mire is vágytok. Hogy miből is származik az ő megosztottságuk? Melyik élet, életek tették őket ilyenekké? Hol lett a női lágyság egy kemény mindent megoldó erő? És hol lett a férfi felelősségteljes, biztonságos ereje egy elfolyó erőtlen mechanizmus? Ha látni akarjátok, kérjetek pár képet a történésről.

De inkább előre forduljatok a megoldás felé. A női résznek szüksége van a férfi erő oltalmára, a férfinak pedig a női odaadásra. Most engedjétek meg magatoknak, hogy megérezhessétek nemiségetek erejét. A nők érezzék, ahogy elgyengülhetnek, nem kell napról napra teljesíteniük kényszeresen még a férfimunkákat is. Testetek tökéletesen megfelelő számotokra, hiszen a szerető férfinak nem a test az elsődlegesen fontos, hanem a békés családi otthon melege, ahol a szeretett nő a királynő. Érezzétek,  hogy nem akartok már egyedül küzdeni ebben a világban, hiszen jó valakire támaszkodni, megosztani a terheket, őszintén szeretni feltételek és fenntartások nélkül. A férfiak érezzék azt az erőt magukban, amelyre bátran támaszkodhat a nő, mert biztonságot adó. Vágyjanak az otthon békés melegére, vágyjanak társuk simító kezére.

Ahogy ti megengeditek magatoknak ezt az érzést, az előttetek álló férfi és nő összeölelkezik, és kézen fogva fellép az első lépcsőfokra, és  ott helyet foglalnak.

Nézzetek végig a szívetek terén, és lássátok, hogy felkúszik az égboltra egy aranyos vöröses szín, mely hídként ível át a szívteretek felett. Az első lépcső fokon ülő pár szívéből tört fel összeolvadva ez a színpompa.

Most figyeljetek a 2. csakrátokra, a teremtő csakrátokra.

Szívetek vágyakozásával hívjátok életre az itt élő párt. Ők a ti alkotó erőtöket hordják magukban. Lehetnek mitológiai lények férfi és női megfelelői, de lehetnek különböző fajokból és a férfi és a női rész. Hagyjátok szabadon a teret a megjelenésükhöz, ne akarjátok őket meghatározni bármily furcsa párost is láttok.

-         Alkalmas vagyok az életre,a boldogságra, és  képes vagyok tenni másokért, és kapni másoktól. Valójában  az a miénk, amit hálás szívvel meg tudunk köszönni, s melyet őszintén tudunk tovább adni.

Ahogy most figyelitek a teremtő csakrátok férfi és női énjeit, vegyétek észre, hogy mindegyiküknél más és más alkotóerő van, és van náluk közös is. Az erőiket nem tudják együtt használni az együttes teremtésre, mert tán félnek a másiknál lévő erőtől, mert talán nem bíznak egymásban. Ahogy ti most kívülről nézitek őket, ismerjétek fel, hogy volt már ilyen párkapcsolatotok. Idézzétek fel magatokban az emléket.

Most próbáljátok meg kibékíteni a feleket. Mondjátok el, ha tudásukat egyesítik, akkor együtt teremtve teljes életet adhatnak. Együtt bőséget hozhatnak létre küzdelmek nélkül, külön külön pedig csak fél teremtéseket, nehezen gyümölcsöző boldogtalan történéseket.

Most érezzétek magatokban a vágyat a társ iránt, akinél ott van a ti teremtő erőtök másik fele. Tárjátok ki a bizalmat szívetekben, hogy tudjátok az ő tudása nem gyengít benneteket, hanem ketten együtt akár a világot is megválthatjátok. Most már meritek hinni, hogy alkotó erőtök hatalmas és istentől való, melynek a párja e világon él a másik nem képviselőjeként.

Angyalok és tündérek rendeződnek párba. Kentaurok és boszorkányok, varázslók és unikornisok, sárkányok és elfek. Ne lepődjetek meg semmilyen képen, mert mind mind a tudásotokat mutatják meg. Ahogy átérzitek alkotó erőtök, és ahogy a vágy kibontakozik bennetek a társatok iránt, az előttetek álló pár úgy ölelkezik össze. Ahogy egymás felé fordulnak, létrejön egy egységes, harmonikus aura, melyből aranyosnaracs szín árad ki az aranyvörös hídra. A két szín egymásba olvad, és a híd egyre vastagodik.

A pár felül a 2. lépcsőfokra egymás kezét foga, egymást átölelve. Ahogy nézed  a két lépcsőfokon ülő párt, a két nő s a két férfi harmóniája hatalmas erőt ad neked, és érzed ahogy a szívedről hatalmas abroncsok pattannak le. A levegőt egyre könnyebben veszed, a vállad terhei már sokkal könnyebbek.

Most helyezzed a figyelmed a 3. csakrádba, az erőközpontodba. Hívjad életre az ott élő férfi és női aspektusokat. Ők a harcos éned férfi és női aspektusai. Lehet hogy egyiküket sokkal erőteljesebben látod, de kérjed őket hogy álljanak egymás mellé, és mutassák meg magukat.

Láthattok görög vagy római harcosokat, amazonokat, szenteket. A női rész lehet hogy erőteljesen mártír, áldozati erő, a férfi pedig hatalmaskodó hős. Mondjátok el nekik, hogy nem kell sem áldozat, sem hősködés. Az erő, amit képviselnek együtt, tökéletesen kiegészítik egymást. Miért nem bíznak meg mégsem  a másik erejében? Hogy ott fog állni a nehézség idején is, hogy nem hagyja cserben?

Hogy jó bajtársként óvja a hátát, és egymást kiegészítve győznek a vesztes helyzetből is.

Bizalom és összefogás.

Most érezzétek meg szívetekben az erőt, mely belőletek fakad, ha hisztek végre magatokban.  

Eddig mindig felálltatok minden fájdalomból és tovább küzdöttetek még magányosan is. Ki tudtátok javítani egyedül is, ha elrontottatok valamit, és saját erőtökből felépítettetek egy világot magatok köré. Most képzeljétek el, hogy mekkora erőtök lesz, ha társatok, akinél erőtök másik fele van, harmóniába rendeződik veletek. Világotok boldoggá és élettel telivé tehetitek a küzdelmek helyett. Érezzétek a vágyat erre a hatalmas erőre, mely kettőtökből fakad, mellyel megválthatjátok az egész világot.

Ahogy érzitek ezt az erőt magatokban, az előttetek álló pár összeölelkezik és ölelésükből egy csodás aranyos sárga szív lövell ki, mely a hidra fonódik és összeolvad az ott lévő színekkel.

A pár fellépdel a 3. lépcsőfokra és ott helyet foglal egymás kezét fogva. A párok egymás felé nyújtják a kezüket, és egymással is kezet fognak, hogy egy egységet alkothassanak. Az első lépcsőfok férfi aspektusa, a második lépcsőfok női részének a kezét fogja meg, aki pedig a harmadik lépcsőfok férfi tagjának a  kezét fogja, s ugyanígy a többiek is egységbe rendeződnek. A szívek hangjai egymáshoz hangolódnak, és életet adnak egy gyermek párnak, aki a boldogságból, tudásból, erőből megszületik a teremtés hangjaira. Egy ikerpár, kik a szívedben kapnak helyet, kik őszintén mernek szeretni, kik az igazság és a béke hangjaira merik élni az életük, saját vágyaik, és rendjük  szerint.  Az ő őszinte ölelésükből aranyos zöld szín árad ki és a hidra kapcsolódik.

Miért is akartál eddig hazudni magadnak, miért is keményítetted meg a szíved az érzelmek ellen, miért is nem mered őszintén feltárni magad? Mert félsz ettől a világtól, mely az igaz szívűeket nem becsüli? Nos gyermeki lelkednek párja, ki veled játszana a világ színpadán, most életre kelt szívedben, és nem engedi, hogy bántódásod lehessen, és drámaként éljed meg a nehéz helyzeteket, elvakulván a fájdalomtól.  Gyermeki éned iker része  vidámságot, őszinte kacagást, együtt nevetést és együtt játszást hoz el életedbe, hogy megláthassad az élet színpompás részét, ahol a fájdalom is érthetővé és átalakíthatóvá válik, mert nincs már magány és egyedüllét a dualitás világában.

A gyermeki ikerpár odaül a 4. lépcsőfokra, és összefonódik az alatta ülő párral egységben és harmóniában. Most mondjátok ki magatokban:

-         Amit kaptam az élettől, az maradandó és kimeríthetetlen erőforrás. Ebben a világban lehetek otthon. Van oltalom, erő, tudás, szeretet és társ mindehhez.

Most hívjátok elő a torok csakrátokhoz kapcsolódó párt. Ők a szeretet nyelvetek kifejezői, ahogy megmutatjátok magatok a világban. Nézzétek meg a férfi és a női részt is, és főleg azt, hogy melyikük nyelvezetét használjátok most elsősorban.

Hangotokkal, kezetekkel hogyan fejezitek ki magatok. És most nézzétek meg a halványabb részt. A női vagy a férfi az? És mi van őnála? Ő hogyan fejezné ki magát? Nem lehet,  hogy az ő kifejezési módja hiányzik nektek leginkább a teljességhez?

Hol és melyik világban irtották ki ezt a részt belőletek, hol lett megfélemlítve?

Ha ő megszólalna vagy alkotna a kezével, vajon mi történne?

És most nézzétek, hogy nála milyen varázslat van? A szeretet nyelvet hogyan alkalmazza?

Most érezzétek,  ahogy ti megnyilvánultok úgy a világban, ahogy sosem mertetek, mert féltetek a megaláztatástól, a kudarctól. Használjátok egyszerre a női és a férfi aspektus szeretetnyelvét.

Gondoljátok át, hogy melyik kapcsolatban nem tudtátok használni, hanem kétségbe esésetekben, félelmetekben ellene fordultatok? Ahol nem akartátok meghallani, alkalmazni.

Most tegyétek meg. Engedjétek meg magatoknak, hogy kifejezési módotok több és másabb legyen, élettel telibb és merészebb.  Nézzétek ahogy az előttetek álló férfi és nő egymás felé fordul és összeölelkezik, ami által a hangotok messze csengő és igaz szóló lesz, a kezetek pedig csodákat alkothat. Összeolvadó szívükből aranyos kék szín tör fel és a híd többi színével összeolvad. A pár fellépdel az 5. lépcsőfokra, helyet foglalnak és az ikerpár vállára teszik az egyik kezüket.

Most hívjátok életre a 3. szemhez tartozó párt. A testeket fátylak takarhatják el. Ezeket a fátylakat félelemből szőtték, amely eltakarja a világ csodáit, szépségeit, amelyet felfedezhetnénk társainkban. A fátylak csak az árnyakat mutatják, a fénylő részeket pedig el akarják takarni.  Kérjétek az előttetek álló lényetek, hogy vegye le fátylait, hogy láthassátok sorsotok igazságait, az élet szépségeit, a titkokat, melyeket hordotok magatokban. Hogy megláthassátok társatok, akit sors mellétek rendelt, de a fátylak eltakarják őt is. A fátylak lekerülnek, és lássátok , hogy ti álltok a lépcsők előtt és mellettetek valaki, aki mindig is részetek volt, mindig is várt rátok és készült életetek arra a pillanatára, amikor megjelenhet mellettetek, hogy kiegészítsen az élet minden területén benneteket, mert ugyanazon erőket hordja magában ő is, amiket ti, és már ő is képes magában harmóniába rendezni ezeket az erőket, hogy egymást ne bánthassátok már. Érezzétek az összetartozást, közös belső világotokat, amely már az idők hajnalától kezdve közös teretek. Érezzétek, ahogy most együtt lakjátok be belső világtok, megnyitván egymást előtt az eddig elzárt magányos részeket. Itt most nincs sötétség, csak szeretet és fény. Bizalom és egység és egy közös világ, egy otthon, hol béke és szeretet lakik.

Lássátok, ahogy az előttetek álló pár szívéből aranyos ibolyaláng tör fel és a hidra fonódik.

A pár fellépdel az alattad húzódó lépcsőfokra, egységbe rendeződik az alatta ülőkkel, és feléd nyújtják a másik kezüket.

A melletted álló trón még üres.

Nézz le az alattad ülőkre, akik ragyogó szemmel figyelnek téged, és érezzed ahogy valaki megáll a hátad mögött. Végtelen hála, szeretet önti el  a szíved, és a végtelen boldogság érzete. Érezed, ahogy leveszi a terheket a vállaidról, ahogy megsimítja fejed, vállad, hátad.

Tárjad fel teljesen a szíved és érezzed, hogy az utolsó kemény abroncsok is lepattognak. Nincs mi vissza tartson már, hogy társa lelj ebben a világban. Érezzed a hátad mögött álló társad kezéből a biztonságot. Társad most melléd lép és leül a melletted lévő székre. Kezed megfogja, és saját szívére teszi. Kezed érintéséből egy fénysugár tör ki mely aranyló pompájával a hidat szélesen ívelővé és szivárvány színűvé varázsolja.  A fejeden megérzed egy korona súlyát, és ha társadra nézel az ő fején is ott van a korona.  Két korona, mely egybeolvad a végtelenben és egy gyönyörű jelet rajzol ki a szivárványhíd fölé, kettőtök jelét.

Lépjetek fel a szivárványhidra, és szívetekből zengően tegyétek közzé, hogy hisztek önnön erőtökben, hisztek az egység erejében, hisztek őrangyalotok védő erejében, és Istenetek eredendő Tervében, melynek megvalósítói vagytok ezen világban. Kérjétek, hogy életetek boldog szerelemben és bőségben teljen. Hogy le tudjátok tenni minden félelmetek, lezáratlan energia szálaitok. Lássátok,  ahogy egy hatalmas angyal áll meg előttetek, és mellette egy unikornis áll. Az unikornis a homlokotokhoz érinti csavaros szarvát, és ettől jövőképetek kitisztul bennetek. Lássátok meg jövőtök biztonságát, a helyetek a változó világban. Az angyalotok a hátatok mögé áll, és összeköt benneteket felsőbb énetekkel, aki pontosan tudja, mikor mit kell tennetek, hogy megvalósítsátok magatok. Angyalotok sugallatainak hangját és érintését jegyezzétek meg, hogy ne tudjanak megtéveszteni benneteket soha többet.

Ma sokat dolgoztatok önmagatokért, higyjétek és tudjátok ennek megvalósulását.

Áldás és béke kísérje utatok.