Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Médium

2011.03.27

Beszéljünk a médiumokról, mert egyre több olyan ember létezik a 3. dimenzióban, ki képes áthallani a dimenziókat, vagy a köztes világok hangját.

A lezárt korszakban médiumnak lenni született adottság volt. Nagyfokú idegrendszeri érzékenység, és bizonyos agyi eltorzulások voltak jelen a médium testében.  Legtöbb médium a közvetlen világokat hallotta át. Át kellett adniuk saját testüket egy megszállónak , hogy az üzenetek át legyenek adva a címzetteknek.   Az elmenők és az érkezők hangja a legközelebbi, és a 3. dimenzióban ragadt lelkeké. Az Univerzum hangjai és a távolabb élő entitások hangjai csak ritkán voltak hallhatóak. Olyan lelkek tudták csak megszólaltatni, kik közvetlenül tőlük érkeztek, közvetlen csatornával. A művészlelkek voltak ők leginkább, kik hangjuk és kezük által adtak át információkat, foglalták anyagba, s hagyták az útókorra az üzeneteket, amikor is a sötétség és az elzártság még mélyebb lett. Pár éve, ahogy a lefedettség kezdett szétoszlani, és a hálórendszer torzulásai kezdtek kiigazodni, egyre többen lettek képesek meghallani és tovább adni az információkat, amik kívülről érkeztek.   Már nem kell a testet átadni ahhoz, hogy az információ megértésre kerüljön. Az emberek egy része képes volt felébreszteni magában az átkódóló mechanizmust, mely a kintről érkező jeleket átalakítja az ember által érthető hangokra. Ezzel az ember veszélyes terepre tévedt, hisz sokáig nem képes a hangok eredetét megkülönböztetni, beazonosítani. A  negatív entitások mézes mázos, szeretetteljes üzenetei megtévesztik a szépre vágyó embereket, s elaltatják gyanakvásuk. A látók előtt sokszor hófehérben megjelenő, szépet ígérő entitások sem feltételen a jó oldal felé vezetik az embereket.

 Az ismeretlen , kevésbé ismert entitások előbb tegyenek hitet az Úr Asztalánál, a Törvény és a Rend Igazságára, mely az Úr által hiteles.   Ha megteszik, akkor fogadható csak el az üzenet.

Az ember a lelke áradásában érzi meg a megjelenő entitás hitelességét. A hozzánk térő, és segítséget adó vagy kérő entitások csak olyanok, kik valami úton módon kötődnek a vérvonalhoz, melyet az ember képvisel.

Alkut, szerződést soha ne kössetek, mert ezzel lelketek adjátok el. Ilyent segítő sosem kér.

Van ki zenét hall meg először, van ki a nevét hallja, melyen szólítják.

 Soha ne féljetek. Bárki is tör nyugalmatokra ártani nem tud, ha ti meg nem engeditek.

S ne feledjétek. Feketében érkező is hozhat áldást, míg a hófehér pedig pusztulást. Egyedül a szívetekbe van írva minden válasz.