Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nevek, kódok, feladatok

2011.07.08

Hozzátok szólok Gyermekeim, kik megfáradtak lélekkel álltok világotok zűrzavarának kellős közepén, s békét teremtenétek, élnétek elégedetten alkotva, vágyatok  szerint . De oly nehéz ez, mert átláthatatlan szürke szövevény szőtte át és át világotokat .

Most pár nap pihenőt adok lelketeknek egy elrejtett zúgban, egy világotokon kívül eső időtlen területen, mely az Univerzum örök időkön keresztül változatlanul létező csodás szeglete. A

Kert megnyitja kapuját lelketek előtt, s megfáradt testetek, lelketek felfrissíti.

Ebben a Kertben élt a FényEmber, Istennek Fia, s ide térnek vissza azok a lelkek, kik elértek fejlődésük azon pontjára, ahol a továbblépés előtt meg kell pihenniük és át kell formálódniuk egy magasabb szintnek megfelelő állapotra.

Akik bírnak az Értelem hangjaival és az Élet kódjaival, ők az Univerzumok Tanácsában új nevet és kódot kapnak, s ezzel a feladatuk is megváltozik. Az emberek közt van saját nevetek, saját Naprendszeretekben már van nevetek , az Univerzumotokban is sokak viseltek már nevet, de Isten előtt még alig jelent meg emberi lény. Így aztán ott névtelenek és kódtalanok voltatok.

Akik a vizsgák folyamán kitágították a látókörük, átlépték korlátjaikat, uralják vágyaikat, erőiket  és elméjüket, ők az Univerzumok Tanácsa elé kerülnek a pihenő után.

A vizsgák lassan újra kezdődnek, lesz még mód fejleszteni testetek és lelketek. Sokan lélektársakkal együtt összefogva oldották meg feladataikat. Ők együtt, egyként kapnak először új nevet és feladatot. Ahogy az egyed erősödik testben, lélekben és szellemben, úgy válik egyedi névvé, aki képes újabb csoportot összefogni, s megemelni lélekereje által. Az emelkedő csoportok összefogása lesz az Új Világ megtörhetetlenül biztos bázisa.

Lássátok ki szavaimból, hogy csak összefogással, egymás tiszteletével és erősítésével lehet előre jutni, s tagjává válni egy magasabb egységnek.

Ne az érdek vezessen benneteket az úton, hanem a Tisztelet , az Elfogadás, az Alázat, s mindegyik szónak a nemes értelme legyen jelen. Az Értelem nemes, kikristályosodott értelmére alapozzátok az életeteket, s az Élet, a Természet csodáira vessétek szemetek  őrző, vigyázó fényét.

Új növényi fajok jelennek meg világotokban. Adjatok értelmet létezésüknek. Legyenek gyógyító hatásúak, mert ezekre lesz nagy szükség az átalakulás idején.

Világotokat más fajok is meglátogatják, hiszen sokan lesznek kíváncsiak az Emberre és a Földjére, akik megmutatkoztak a szemük előtt. Ne engedjetek beavatkozást testetekbe, lelketekbe és a Föld életébe. Az Ember képes formálni a maga gyönyörére a maga világát, más fajok beleavatkozása nélkül.  Nemcsak pusztítani tud az ember, hanem építeni is.

Ne adjátok el magatok újabb ezer évekre a kényelem miatt, ami aztán ismét a ketrecetekké válik.

S hallom a kérdést. A nevünk, s feladatunk honnan tudjuk?

Minden csakrátokban megjelenik  egy kód. Ez válik olvashatóvá. A név akkor lesz egész, ha minden csakra kiadja a maga fénylő kódját. A kódsor frekvenciája és színe határozza meg, hogy milyen szintre emelte magát az emberi test és lélek. A kódolvasó csak akkor érzékelheti és fordíthatja le a kódot, ha magasabb rezgéssel bír. Különben torz lesz az olvasat és megtévesztő. A kódolvasó képessé válik a feladatra való felkészítésre is. Tudni fogjátok az időt, hogy mikor jött el, álmodni fogtok a kódolvasóról, s feltétlen bizalmat fogtok felé érezni.

Sok lélekben erős ember állta ki a vizsgákat, és egyre többen lesznek gyengébbek, kik a pusztítást és a hatalmat választották eszköznek. Számukra is vannak fejlődési lehetőségek, de először számot kell adniuk tetteikről.

Lesznek még nehézségek, testi problémák az átalakulás idején, de ezek mind mind az életet hozzák el azoknak, akiknek hitük töretlen maradt. A passzivitás a Most idején sárba húzó erejű. Figyeljétek és értékeljétek a lehetőségeiteket, még ha nehezek is. A próbatételek mindig ilyen formában érkeznek. Az élet apró mozzanataiban, reakcióitokban, érzelmi megnyilvánulásaitokban, döntéseitekben mérnek meg benneteket.

Hiába a nemesnek tűnő cselekedet, ha érdek húzódik meg mögötte. Minden átlátszóvá válik. Egyre több szem nyílik rá az Igazságokra, s ezek felfednek minden hamisat.

Minden hamisat.