Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új Idők Hajnala

2011.06.12

Isten az elkövetkezendő évben megújítja Szövetségét az Emberrel , mert a Krisztusi létező által kijelölt Út, a  Keresztút, a Grál útja,  kirajzolta az utolsó körét  ezen világotokban.  

Ez a kör a Gyógyulás köre. Az elkövetkezendő héten bezárul  az Orion csillagképben a Kék bolygó megosztottságot árasztó kapuja, amely az Atlantiszi utolsó időkben nyílt meg, s azóta tartja fent ezen világban a harcok és megosztottságok pusztító energiáit.  A fekete mágia minden aspektusa energia nélkül marad, s lebontódik minden árny, kötés, cselekedet és következmény, melyet ezen energiák indítottak és tartottak fent. A Kígyó Nép gyógyító ereje feltisztul, és  előtör azon emberekben kik a lényegiségükben hordják ezen faj tudását.  Az Emberiség és az egyedi ember  sebeinek begyógyítása kerül előtérbe.  Felismerések törnek fel, melyek feltárják az okot,amelyek eddig az embert az élet perifériájára szorították, s a szemét vakká tették.  Testetek, lelketek gyógyulni vágyik, s eljött az idő, hogy ez végre meg is történhessen.

 Isten azt kérte tőletek, hogy törekedjetek az Egységre a megosztottság világában, mert ez a legfőbb megújító erő, mely mindenekelőtt Szem előtt kell, hogy legyen.  Segítsetek társaitoknak, hogy ők is segíthessenek nektek. Segítsetek önmagatokon, hogy másokon is segíthessetek, mert csak Együtt lehet a Földet Élő Kertté varázsolni, és a lelkeket felszabadítani.

Jövő héten bezárul egy hatalmas idő örvény, s új idők hajnala kezdődik meg.

Nézzetek ezen napokban lelketek mélyére, s segítsétek meg gyógyulásotokat azzal, hogy elcsendesedtek, gondozzátok testetek, lelketek.

Az elmúlt héten lejárt Szent Margit áldozata, az Ő keresztje már felbontotta a népe átok körét.  Ez nagyban megsegíti a Kárpát- medencében Otthonra lelt emberek gyógyulását.